Loading...
skadecenter'

Stor eller lille skade: et besøg på et skadecenter kan være nødvendigt

Kender du det med, at det gør lidt ondt nogle steder i kroppen, men du tænker, at hvis det er kommet af sig selv, så går det vel også væk af sig selv, og så galt er det jo egentlig ikke, når du bider smerten i dig.

Men som tiden går, så bliver det til kroniske smerter, og din læge siger så måske til dig, at havde du bare besøgt vedkommende lidt tidligere, så kunne man have gjort noget ved skavanken, men nu er man nødt til at leve med det resten af livet med smertestillende medicin.

Og tænk så endda, hvis du får en træls nyhed om farlig sygdom, som du virkelig skulle være dukket op med tidligere?

Det er specielt mænd, der er dårlige til at besøge lægen tids nok, og hvis de så ejer en bil, så vil de endda gerne slippe for regningen til reparationen og tror, de måske kan fikse den selv med egen autoopretning.

Men det er mærkeligt at tænke på, at mens vi betaler til vores sygehusvæsen gennem skatten, hvorfor det teknisk set er gratis at gå til lægen, om problemet er småt eller lille: prisen bliver det samme.

Men omvendt med en bil, så kan en lille skade ofte tænkes at ordnes uden de store omkostninger med reservedele og så videre, men hvis den skade får lov til at gribe om sig, så kan det være, at bilen skal gennem en længere reparationsomgang – og det kan blive dyrt.

Og der er jo en grund til, at vi har udlærte automekanikere, så vi ikke selv skal hen at tro, at vi kan klare den slags selv, for vi kan ende med at forøge skaderne, hvis man ikke har styr på den slags med biler.

Lad hellere en professionel kigge på skaden på et skadescenter – i god tid!