Sådan kommer du af med din gamle bil

29 september 2021 Steffen Hansen

Er det ved at være tid til at komme af med din gamle bil? Det kan være at den er ved at være kørt helt derud, hvor den bare ikke kan mere, eller også er den begyndt at koste dig rigtig mange penge i reparationer. Alt efter hvilken stand bilen er i, er der flere måder man kan komme af med den på. Hvis den er helt færdig, så er det eneste du rigtig kan gøre, at køre den til skrothandleren, men er den i okay stand, så kan du stadig få nogle penge for den.

Sælg din bil til skrot

Hvis din bil er kørt helt død eller bare er uforsvarlig at køre i, så kan det i mange tilfælde ikke betale sig at blive ved med at reparere den. Der er derfor ikke meget andet at gøre, end at sælge bilen til skrotpris. Man kan være heldig at rende ind i en der vil købe bilen til markræs, og muligvis vil give lidt mere en skrotprisen.

Sælg din bil på internettet

Hvis der stadig er nogle kilometer tilbage i din bil, så kan du med fordel sælge den på internettet. Du kan f.eks. benytte dig af portaler specifikt til formålet, som Bilbasen, eller på forskellige salgssider som DBA eller Facebook Marketplace. Du bør dog være realistisk omkring prisen, da biler der er sat til en for høj pris, stort set aldrig bliver solgt.

Byt din bil til en ny

Hvis din bil er i god stand, og du samtidig leder efter en ny, så kan du med fordel give din gamle bil med i handlen, når du køber en ny. Fordelen ved dette er, at bilforhandlere ofte giver en højere pris, end hvad bilen er værd, når de tager den med i bytte. Vil du høre mere om hvordan du kan give din bil med i en handel, kan du læse mere her: https://www.maxdue.dk/ 

 

Flere Nyheder