Skal man blande sig i uheld på et autoværksted?

19 januar 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Hvis man for eksempel er reporter ude på et gerningssted, eller man er med ude på patrulje som tilskuer eller observatør, så må man som bekendt ikke blande sig i det, som politiet eller andre myndigheder laver.

Det samme gælder, hvis man er en pressefotograf ude for at fotografere, hvad der foregår, for det er jo klart, at man gerne vil tæt på og have de gode skud, men man kan hurtigt komme til at ende der, hvor man så er medvirkende til at skabe historien.

Det kan lyde spændende, men det må man sådan set ikke, også selvom man ikke havde til intention at blande sig og blive en del af historierne eller for den sags skyld fabrikere dem.

Men så kan man jo spørge sig selv, hvordan man som privatperson vil reagere, hvis man oplever et uheld, en ulykke eller optakt til noget af det et sted?

Skal man blande sig eller lade være?

Du har måske fået din bil på værksted, og så har du sat dig for at vente, men du bliver alligevel i maskinhallen, hvor de fleste mekanikere arbejder, fordi du har fået at vide, at der ikke går lang tid, inden din bil er klar til at blive brugt igen.

Imens du så står der, så kan du se, at der er noget, der kunne ligne optræk til en ulykke, men du er ikke helt sikker på, om det rent faktisk er det, som du ser med dine egne øjne.

Men det er ved at eskalere, og du mener, du ville kunne gribe ind og undgå, at dette sker.

Men oplever du sådan set bare noget, som er sædvanligt, at der foregår på værkstedet, som de har styr på?

Kan du risikere at gøre tingene værre eller netop skabe en ulykke ved at blande dig?

Det kan nogle gange være svært at afgøre. 

Flere Nyheder