Loading...
antirust

Sådan sikrer du at din bil ikke ruster

En bil kan være et vigtigt transportmiddel for den lille familie. De fleste har en bil i dag, hvilket er med til at gøre hverdagen nemmere, når du skal fra A til B. For mange er det kun muligt at kunne komme på arbejde, hvis de har bil. Der kan være mange timer at spare om dagen, hvis man har en bil frem for at tage offentligt transport. For mange børnefamilier er det vigtigt at have en pålidelig og driftsikker bil, da det er med til at få logistikken til at gå op i en højere enhed. Det gælder både, når I som forældre skal på arbejde, men børnene skal sættes af i børnehave eller skole.

Bilen er derfor en vigtig del af hverdagen, for at kunne få hverdagen til at hænge sammen. Det er dermed også vigtigt at bilen bliver passet og plejet, så I som familie ikke skal ende med at stå uden bil i længere tid, hvis der opstår en skade eller en fejl på bilen. Her anbefaler vi derfor at du løbende får kørt bilen til service og eftersyn. Så kan du med fordel sætte dig ind i bilen med ro i maven. 

Sådan sikrer du bilen undervogn mod rust

En ting vi sjælendt tænker over er bilen undervogn. Undervognen er et af de mest essentielle og bærende elementer på bilen. Det er dog ikke noget vi tænker over, da vi sjældent kigger under bilen. Men når vi ligger på landevejene, kan der opstå stenslag. Hvis ikke din undervogn er beskyttet mod rust eller galvaniseret, vil du opleve at der kan komme rust, når vi har et fugtigt vejr, eller når der ligger salt på vejene. Her er det en fordel at sikre dig, at bilen får en undervognsbehandling, når den trænger til det. Hvis du bor i Midtjylland, kan vi anbefale at besøge et værksted mod antirust i Silkeborg.