Loading...
undervogn

Professionel behandling af bilens undervogn med TekTrol

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din bil, handler det om at beskytte bilen imod rust angreb. Er du bosiddende i nærheden af Struer, kan du i den forbindelse med fordel aflægge Struer Undervognscenter en visit.

Hvem er Struer Undervognscenter?

Struer Undervognscenter er et top moderne undervognscenter, som igennem mange år har betjent glade og tilfredse kunder i det nordjyske. Hos Struer Undervognscenter tilbydes behandling med TekTrol, som er blandt de mest effektive undervognsbehandlinger på markedet. Det rummelige autoværksted er udrustet efter alle kunstens regler med top moderne udstyr og dygtige fagfolk som ved hvorledes det skal betjenes.

Med en TekTrol undervognsbehandling er din bil effektivt beskyttet mod korrosion i undervognens metalliske dele. Dette betyder et længere og bedre liv for din bil, med øget holdbarhed og højnede køre egenskaber.

Hvad er TekTrol?

TekTrol er et kombineret olie og voks additiv, som anvendes i forbindelse med undervognsbehandling og antirust behandling. Produkter fra TekTrol er udviklet til at beskytte undervognens metalliske dele mod rustangreb, og er særligt målrettet de danske klimaforhold.

Dansk vejr er præget af fugt og store temperaturforskelle, hvilket øger chancen for korrosion. Der kan nemlig let opstå kondens i undervognens mange hulrum som følge af denne kombination. Og som de fleste ved, er fugt og væde fremmende for dannelsen af rust i metal.

Samtidig anvendes der i vinter halvåret ofte salt på de danske veje for at forhindre udskridning som følge af isdannelse. Også her beskytter TekTrol effektivt undervognen mod unødig slitage.

Med TekTrol kan du nøjes med at lade din bil gennemgå en undervognsbehandling hvert tredje år i stedet for hvert andet, idet holdbarheden på behandlingen er højere end ved anvendelse af andre konkurrerende produkter. Dette betyder, at du sparer en tredjedel af udgiften til undervognsbehandling.

Du kan læse mere, og bestille tid til en undervognsbehandling i Struer, på struerundervognscenter.dk