Loading...
truck

Ny eller brugt truck? Find den online

En gaffeltruck er et ganske uundværligt arbejds redskab til gods håndtering på et lager eller i en produktions hal, eller i forbindelse med distribution og logistik. Med en gaffeltruck er det muligt at løfte store mængder af varer, eventuelt pakket på paller, op i højden, når disse eksempelvis skal læsses på lastbiler eller gemmes på hylder. Og derfor vil du også hurtigt kunne mærke det, hvis en eller flere af dine gaffeltrucks en dag går i stykker.

I en sådan situation er det godt at kende en dygtig leverandør af gaffeltrucks, som på hurtig og effektiv vis kan finde den helt rigtige gaffeltruck til dig.

Find din nye – eller brugte – gaffeltruck hos ProTruck A/S

Når du er på udkig efter en gaffeltruck, kan det godt være svært at vælge hvilken model, mærke eller størrelsen den skal være. Her kan du med fordel konsultere ProTruck A/S, som er en af de førende danske leverandører af gaffeltruck og andet maskinel til lager, industri og produktion samt bygge og anlægs erhvervene.

Hos ProTruck A/S finder du ikke alene en stor og varieret maskinpark bestående af såvel fabriksnye som brugte gaffeltrucks i høj kvalitet. Du finder også dedikeret personale med en meget stor specialviden om de køretøjer og det maskinel, som forhandles i virksomheden. Dette giver ProTruck A/S de bedste forudsætninger for at finde en gaffeltruck, som passer præcist til dine og til din virksomheds behov.

Står du for eksempel med en sæson betinget spidsbelastning, kan det sagtens være, at du ikke behøver at købe en ny gaffeltruck, men i stedet leje en på midlertidig basis. Her kan ProTruck A/S også være behjælpelige, idet maskinparken tæller et stort antal gaffeltrucks til udlejning.

Hvis du ønsker at se det store udvalg af gaffeltrucks og andet maskinel hos ProTruck A/S, kan du klikke ind på protruck.dk