Loading...
autogenbrug

Lav organiseret salg af autogenbrug på den private måde

Det kan være svært at skelne mellem, hvornår man egentlig har fat i en form for organiseret salg af nogle ting på så jævnlig basis, at man kan betagte det som en betragtelig del af ens indkomst, men det kan begynde at kamme over.

For ser du, nogle autohandlere sætter nemlig nogle af deres dele til salg på nettet sammen med annoncer for private, og det kan være svært at skelne mellem almindeligt salg mellem private og så en sponsoreret annonce – men hvad gør det, hvis man har heldet med sig som køber!

Men fra sælgers side skal man passe på, for det kan jo godt være, at man er entusiast med at handle med autodele, men man gider så ikke oprette sig som virksomhed og bruge alt det bøvl på at gøre det organiseret med momsregnskab med videre.

Så man gør det på hobbyplan, men det tager så meget af ens fritid, at man ved præcist, hvornår man sætter de givne ting til salg, og hvad man vil have for det.

Man ligger ligefrem inde med rutineprægede måder at lave forsendelse på, og der kommer ofte en lind strøm af potentielle købere til ens hjemmeadresse for at købe autogenbrug af en.

Sådan kan man godt køre en forretning, som ikke er en forretning, men du skal nok passe på med, at du ikke overskrider nogle regler for, hvornår man kan kalde det personligt salg på en organiseret måde, og hvornår du rent faktisk gør det så jævnligt, at de fleste er enige om, at du gør det på regelmæssig basis, så der ikke kan være tale om andet end forretning.

Hvis du som køber helst vil gøre dine køb af autogenbrug fra en organiseret forhandler, hvor der er tjek på det hele, og du kan gøre mange gode køb, så skal du gøre det hos Kroghsautogenbrug.dk.