Loading...
scooter

Lad nu være med at tune din scooter!

Om det så er en knallert, motorcykel, scooter eller sådan set noget andet køretøj, der er mulighed for at justere på, så det bliver ulovligt, så lad fod Guds skyld være med det!

Mange ting kan man gøre ulovligt i denne verden, men ulovligheder kombineret med fart tager mange liv med sig i døden hvert år, og det er ikke værd for dem, der står tilbage, når du er død, eller hvis du tager andre med i døden, selvom det absolut ikke var din intention – tænk sig at skulle leve med den bevidsthed resten af livet.

Men lige med scootere er det ofte noget, man får i sådan en tidlig alder, hvor man godt nok er ung og smuk og har hele fremtiden foran sig, men man er også lettere påvirkelig for andres gruppepres, man vil gerne passe ind i fællesskabet, fordi man er ved at danne sin identitet og skal prøve sig frem.

Og så tror man endvidere, at man er udødelig.

Derfor er det også en alder, hvor man forsøger sig af og prøver grænser af, fordi man lige skal se, hvad man kan presse mekanikken til, så man kan få anderkendelse fra ens andre jævnaldrende.

Det er jo ikke så sjovt at lytte til de voksne, fordi der er kedelige og gamle, men inderst inde ved man jo godt, at de har ret i deres formaninger, og der er en grund til, at loven er, som den er.

Fartgrænsen skal overholdes. Vil man køre hurtigere, skal man blive racerkører og udøve den slags bag lukkede afspærringer.

Tro os, når vi siger, at når man selv kommer op i alderen, som de unge helst skal, så indser man, hvor skrøbeligt livet er, og at man gerne vil leve længe – også selvom man ikke er lige smuk længere.

Køb en scooter, som den her, fra http://www.gertsscooterservice.dk/