Hvorfor skal din bil til service?

20 september 2021 Steffen Hansen

Det er ikke uundgåeligt, at du på et tidspunkt skal have din bil til service. Biler kan have fejlmeldinger i instrumentbrættet, der kræver en autoriseret mekaniker. Service er med til at sikre, at din bil kører som den skal, og der ikke er problemer med den. Ligeledes er service med til at øge din bils værdi. Men det vil vi komme mere ind på i dette indlæg. Uanset hvad, så kan du ikke helt slippe omkring med at ikke få din bil til service. Læs med i dette indlæg, hvor vi slår ned på, hvorfor service af din bil er vigtigt. Læs med her.

 

Hvad betyder service af bil?

Du skal som minimum have din bil til service en gang i løbet af et år. Det er vigtigt, hvis du gerne vil sikre, at din bil er ordentlig i stand og du kan bevæge dig ud på vejene. Service betyder, at dit autoværksted tjekker din bil for olie og andre væsker i bilens motor. Mekanikeren vil også efterse dine bremser, og andre sikkerhedsforanstaltninger, som din bil har. Måske har du nogle af de nyeste systemer, såsom lane assist, som kræver et gennemtjek. Du booker tid til service hos din fortrukne autoværksted eller så kan vi anbefale, at du besøger https://autohusetlimfjorden.dk/

Hvornår skal bilen til service?

Som nævnt foroven, så skal din bil til service som minimum en gang i løbet af et år. Man anbefaler også, at din bil skal til service for hver 25.000 kilometer, som den kører. Det kommer også an på biltypen, hvor det måske anbefales, at man gør det oftere. Du kan lægge en plan med dit autoværksted, om hvor ofte din bil skal afsted til service. Mange ser service, som en måde, hvorpå at et autoværksted kan høste penge på. Man skal man huske sig selv på, at det blot er til din egen sikkerhed, specielt hvis du tilbringer mange timer bag rattet. 

Service øger værdien

Hvis du gerne vil sælge din bil, så er det vigtigt du tager din til service. Det er med til at vedligeholde bilens værdi. Jo mere i stand din bil er, jo bedre muligheder har du, for at få lavet et godt prisoverslag på din bil. Eller hvis du vil sælge den videre på et senere tidspunkt. 

 

Flere Nyheder