Loading...
antirust

Hvorfor give sin bil antirust behandling?

I et klima som det danske, som er præget af en høj luft fugtighed og lange, kolde og våde vintre, er antirust behandling en nødvendighed såfremt du ønsker at bevare bilens undervogn intakt og funktionel. Rust – også kaldet korrosion – opstår, når bilens metal dele kommer i kontakt med vand eller fugt.

Når først rusten har tæret på metallet, så at dette er blevet helt sprødt og porøst, kan det ikke reddes igen. I værste fald skal du ud og have monteret en helt ny undervogn, hvilket er væsentligt dyrere end at lade den eksisterende gennemgå en grundig og effektiv antirust behandling hvert eller hvert andet år. Og til dette formål kan det godt betale sig at vælge en dygtig og erfaren mekaniker med eget værksted – helst ikke for langt væk fra din bopæl.

Hvordan foregår en antirust behandling?

Grunden til, at du bør lade et autoværksted forestå din bils antirust behandling er, at du her finder de påkrævede faciliteter og kompetencer. For at kune komme til undervognen, skal bilen hejses op i luften, og hjul, dækplader og skærme afmonteres. Antirust behandling består af tre komponenter, som påføres på hver sin måde i en bestemt rækkefølge, for at bilen skal være 100% sikre imod rust angreb.

Hvilken mekaniker skal jeg vælge til en antirust behandling?

hvis du er bosat i eller i nærheden af Silkeborg, hedder din automekaniker Verner Mortensen Automobiler A/S. Verner Mortensen Automobiler A/S har over tres års erfaring med antirust behandling i Silkeborg, og har igennem alle disse år betjent glade og tilfredse kunder. Du kan, med andre ord, trygt lægge din bil i hænderne på Verner Mortensen Automobiler A/S, når din bil trænger til en antirust behandling.

Du kan læse mere om Verner Mortensen Automobiler A/S og den antirust behandling, værkstedet tilbyder, på http://www.vernermortensen.dk/