Loading...
autoværksted

Hvorfor du bør overveje autogenbrug til din gamle bil

Hvis du f.eks. bor i Nordsjælland og står og skal af med en gammel bil, der ikke egner sig til videresalg, så bør du måske overveje at sende den til autogenbrug. Autogenbrug i Nordsjælland er i dag absolut muligt, og er en hurtig og praktisk måde at slippe af med din gamle bil på. Der er nemlig et par gode grunde til at vælge denne løsning til en gammel bil.

Godt for miljøet

Ved at aflevere din bil til autogenbrug er du faktisk med til at hjælpe miljøet. Autoophuggeren vil nemlig genanvende de brugbare reservedele i andre køretøjer. De dele der ikke kan genanvendes vil derefter smeltes, og så blive genanvendt til noget andet. Autogenbrug er dermed lig med mindre spild, og dette er til gengæld rigtig godt for miljøet.

Du får en skrotpræmie

Ved at aflevere din bil til autogenbrug i Nordsjælland, så får du faktisk udbetalt en sum penge for bilen – også kaldet skrotpræmie. Dette beløb er blevet fastsat til 1,500 kr., der oven i købet ikke er beskattet. Nu lyder 1,500 kr. måske ikke som det helt store, men det er trods alt bedre at få lidt penge ud af en ellers ubrugelig bil.

Autoophugger – Økonomisk smart ved køb af bil og reservedele

Hvis du ligger inde med en gammel bil, som du ønsker at sende til autogenbrug i Nordsjælland, så er første og sidste stop Nordsjællandske Kroghs Autogenbrug. Hele processen med at afmelde din bil for at få den skrottet kunne ikke være nemmere, og firmaets medarbejdere er mere end kompetente samt villige til at hjælpe dig med dette. Selv hvis du ikke har brug for at sende din bil til autogenbrug, så kan du hos Kroghs Autogenbrug finde gode (og kvalitetstjekkede) reservedele til en brøkdel af originalprisen. En perfekt løsning, hvis du nu ikke skulle have lyst til at blive ruineret på dyre reservedele.