Hvordan finder man lige rundt på turen på scooter?

18 august 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Måske kan ovenstående spørgsmål for dig lyde indlysende, når du tænker på, hvordan du selv finder rundt i bil eller med det offentlige for eksempel.

Men så indser du nok hurtigt, at de metoder ikke er nogle, som man som sådan kan benytte på en scooter:

Du kan jo ikke have en GPS tændt, som du kan kigge på, mens du kører, og du vil da slet ikke kunne indstille den eller klikke på den, da dine hænder er fæstnet til styretøjet.

Ej heller kan du notere dig stoppesteder som i en bus eller i et tog og være parat til, hvornår du skal hoppe af, for den information kommer heller ikke til dig.

Et alternativ kunne så være, at man havde høretelefoner i ørene, som gav en den information såsom en talende GPS, men det ville jo tage ens fokus fra trafikken.

Så hvad gør man så?

Man skal forberede sig på turen på scooter

Der er faktisk ikke så meget andet at gøre, end at man forsøger at indprente sig den rute, man skal køre på, om det så er en længere eller kortere tur, som man skal ud på.

Det kan man gøre ved at kigge på kort forud eller lignende, som man foretrækker.

Man kan så tage det kort med eller tjekke ens GPS på mobiltelefonen, når man holder stille; og det bør man næsten gøre en gang for meget end for lidt, hvis man er i tvivl om, hvor man er henne.

Og man SKAL holde ind til siden og tjekke, og det er trods alt bedre at gøre dette, end at man kører forgæves i for lang tid og bruger brændstof og tid på at køre en uønsket omvej.

Det er nemlig vigtigst at holde fokus på trafikken i sådan en situation, når man kører på scooter, end alt andet.

Flere Nyheder