Hvor alsidig er en mekaniker nu om dage?

27 august 2021 Steffen Hansen

Før i tiden var en mekaniker en der kunne reparere din motor, så du kunne køre videre, hvis din bil var gået i stykker. I dag er en mekaniker meget mere alsidig og kan reparere langt flere ting på din bil. Det til dels fordi de er blevet dygtigere og bedre uddannet, men også fordi at bilerne i dag er blevet mere kompliceret i deres opbygning. 

Hvordan finder man en mekaniker der kan det hele?

Der findes nok ikke en mekaniker der kan alt, men der findes nogle der kan klare de fleste opgaver, om det så er motornedbrud, skift af dæk, eller reparation eller skift af din rude. Hvis du ikke kan finde en mekaniker der kan skifte din rude, kan du finde en ekspert her: http://skiveautoglas.dk/ 

Skal jeg vælge en mekaniker eller en autoglasekspert? 

Det er svært at svare på, for hvis din faste mekaniker kan skifte en rude, eller reparere et stenslag, er der ikke rigtig nogen grund til at køre et andet sted hen, men det kan være at du føler dig mere sikker, hvis du ved det er en ekspert der gør det for dig. Hvis det er sådan du har det, skal du selvfølgelig vælge en autoglasekspert. 

Dækker min forsikring når ruden går i stykker?

Det kommer helt an på hvilken type forsikring du har, og hvilket selskab du har. Nogle selskaber har dækning af stenslag, som en del af deres kasko pakke, mens man ved andre selskaber skal tilkøbe en forsikring. Så hvis du er i tvivl om din forsikring dækker et eventuelt stenslag, er det måske en god idé at finde ud af det, inden uheldet er ude. Vi håber selvfølgelig ikke at det sker for dig, men det sker så ofte, at der er stor sandsynlighed for at det er din rude, der flækker en dag.

Flere Nyheder