Loading...
autoværksted

Hvad skal et autoværksted kunne tilbyde?

Som kunde hos et autoværksted skal du som minimum kunne forvente at kunne indgå i en service aftale, hvor du får tilbud om at benytte en lang række faciliteter på værkstedet kvit og frit. Samtidig bør der i en service aftale indgå gratis ydelser som for eksempel tjek af olie, bremsevæske og lignende samt fri afbenyttelse af alle bilpleje faciliteter.

Mange autoværksteder tilbyder også at deres faste service kunder kan få opbevaret deres sommer og vinter dæk i de perioder, hvor disse ikke bruges. Denne service kaldes for det meste for dækhotel, og er som regel suppleret med gratis dækskift sommer og vinter. Fordelen ved dækhotel service er, at du slipper for at have de tunge dæk stående derhjemme – og at du ikke selv skal bøvle med at skifte dem to gange om året.

Der ud over bør et autoværksted kunne tilbyde rådgivning og vejledning omkring alt hvad der handler om pleje og vedligeholdelse af din bil. En dygtig mekaniker vil for eksempel kunne se, hvornår det er på tide med en antirust behandling eller en undervogns behandling, og samtidig være i stand til at udføre disse behandlinger. Og så er det altid en fordel, hvis dit autoværksted tilbyder dig at låne en af værkstedets egne biler mens din egen er til reparation eller services, således at du kan få dækket dit behov for transport i denne periode.

Find dit lokale autoværksted i Ebeltoft

Alle disse services – og meget mere til – finder du hos det velrenommerede autoværksted Kongsgårde Autoværksted. Kongsgårde Autoværksted har til huse i Knebel, og er derfor det oplagte valg hvis du er bosiddende i nærheden af Ebeltoft. Hos Kongsgårde Autoværksted finder du udelukkende de bedst kvalificerede mekanikere og øvrige ansatte, som står klar til at give dig og din bil den bedste service.

Læs mere på https://kongsgaardeauto.dk/