Loading...
skrot

Hvad gør du af dit skrot?

Hvis du er i blandt dem, som har skrot liggende derhjemme af den ene eller anden grund, så kan det hurtigt komme til at tage en masse plads. Og så er det selvfølgelig heller ikke kønt at kigge på. Det gælder især også, når det kommer til både jernskrot, elektronikskrot og skrotbiler. 

Der kan være mange årsager til, at man har skrot liggende, men der er alle gode grunde til at komme af med det på en forsvarlig og miljørigtig måde, hvis man ikke gider, at det fylder derhjemme. Det kan være, du bor på en gård og har jernskrot fra gamle stalde, som skal væk. Eller måske har du en industrimaskine, som har set sine sidste dage. Det kan også være, at du har samlet en større mængde elektronik, som du gerne vil af med – det kan måske særligt være for virksomheder, som skal udskifte deres elektronik. 

Uanset hvilke af disse ting du skal af med, så kan en skrothandler bortskaffe det på en måde, hvor de miljømæssige krav overholdes. 

Få en skrotpæmie for dine ting

Der er flere situationer, hvor du kan få en skrotpræmie for dine ting. Det gælder især, når det kommer til jernskrot og skrotbiler. Og udover at du kan få penge, når du afleverer dit skrot, så kan du også få det afhentet hos dig. Det kan nemlig være utrolig besværligt, hvis man skal skal anskaffe sig et køretøj, som kan fragte det, der skal skrottes – og det kan du heldigvis også blive fri for, når du kontakter en skrothandler: https://www.veder-skrot.dk/

Der findes mange forskellige skrothandlere rundt omkring i Danmark, og du har derfor alle gode muligheder for at finde et sted, der kan hjælpe dig videre. Husk dog gerne at kigge efter, om firmaet er ISO 14001 certificeret, det fortæller nemlig noget om, om dit skrot bortskaffes miljørigtigt.