Loading...
kabinescooter

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter er et køretøj, som ligner en lille bil. Karosseriet indeholder dog ikke en bil, men en scooter. De første kabinescooter modeller havde kun tre hjul, men det kan faktisk godt lade sig gøre nu om stunder at erhverve sig en firhjulet model, som er en kende mere stabil. Samtidig er mange moderne kabinescooter elektriske, og en del er særligt fremstillet og godkendt til anvendelse af invalide og mennesker med handicap.

Hvorfor købe en kabinescooter?

En kabinescooter er en rigtig god løsning for dig, som har brug for at kunne komme let og ubesværet omkring, men ikke er i stand til at cykle, og måske ikke har plads eller råd til en bil. Desuden kræver føring af en kabinescooter ikke kørekort, så længe du blot er fyldt atten år, eller har et kørekort til knallert. Med en kabinescooter kan du komme sikkert frem og tilbage – og så er du i tørvejr, hvis det regner.

Hvor kan jeg købe min nye kabinescooter?

Er du bosiddende på solskins øen Bornholm, og mangler du en lækker kabinescooter når du står for at skulle ud og handle eller rende andre ærinder i byen, kan du med fordel tjekke Bornholms Multiservice.

Bornholms Multiservice er øens største forhandler af de bedste kabinescootere fra kendte og velansete brands så som SYM, CG, Gilera, Honda, APE-50, Kymco, Cubcadet, Ariens, Echo, Generic, JT Sprockets, Benelli, Goccia, Kawasaki, Kohler, FMC, Tuzo, Sikolene, Hyker, Liqui Moly, NGK, Did Chains, Wolfgarten, Keeway, Eurol, Briggs & Stratton, Avon, Pirelli og Schwalbe.

Samtlige kabinescootere, som forhandles via Bornholms Multiservice, er godkendt af Færdselsstyrelsen og opfylder alle krav og standarder hvad angår sikkerhed og kvalitet.

Hvis du vil se alle de lækre og smarte kabinescootere hos Bornholms Multiservice, kan du tjekke virksomhedens hjemmeside. Klik forbi bornholms-multiservice.dk og bestil din nye kabinescooter allerede i dag!