Loading...
autogenbrug

Her kan du få skrotpræmie for din gamle bil på Sjælland

Har du enten en bil, der har udtjent sin pligt eller som ikke kan starte? Hvis du vurderer at bilen ikke kan sælges eller du ikke kan finde en køber, så har du mulighed for at få penge udbetalt som skrotpræmie for bilen. Her er det vigtigt, at du kontakter en professionel autoophugger et autogenbrug, som er et miljøgodkendt sted at skrotte din bil. Her kan du få pengene for din skrotbil udbetalt med det samme. Der er dog enkelte krav, som skal indfries før din bil vil blive betragtet som en skrotbil. 

Hvilke krav gælder for at kunne få udbetalt skrotpræmien?

Først og fremmest forventes der, at bilen vejer under 3500 kg. Der må heller ikke være plads til flere en ni personer i bilen. Der forventes at der bilen som minimum er ansvarsforsikret. 

Ved at aflevere din bil til en godkendt miljørigtig autoophugger, er det gratis for dig. Her er det producenten der har godkendt autoophuggeren, hvorfor du ikke skal betale det gebyr, som kan forekomme ved ikke at anvende en godkendt autoophugger. Det er nemlig producentens ansvar at bilerne bliver nedbrudt på en ansvarlig måde. 

Hvem kan hjælpe med at skrotte min bil?

Der findes i dag flere autogenbrug og autoophuggere rundt i hele landet. Der er derfor mange muligheder for at få skrottet din bil. Vi anbefaler dog, at du overvejer at aflevere din bil til en miljøgodkendt autoophugger i lokalområdet. Her kan du aflevere din bil med god samvittighed. Der er nemlig stor chance for at op til 85 % af bilen kan genbruges alt efter den stand. Du kan dermed få en god og fair skrotpris for bilen og samtidig køre derfra med god samvittighed om, at bilen bliver nedbrudt på en miljørigtig måde. Vi har undersøgt markedet lidt for dig, og fundet et pålideligt autogenbrug, der sætter en ære i sit arbejde. Her kan du få hjælp til skrotbiler i Nordsjælland.