Gør din båd til den flotteste i havnen med eminent båddesign!

03 juni 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Man kan både designe en båd indvendigt og udvendigt, og det indvendige er da bestemt vigtigt, så man kan holde ud af opholde sig her ikke kun grundet gode produkter, godt håndværk og pæne omgivelser, men også så det har det mest moderne isenkram, om man ligger til kaj eller er langt væk ude på havet.

Men der er nu også bare noget ved at gøre lidt ved ens båd, så den ser flot ud på ydersiden, når den både er sænket ned i vandet, og når den er hævet op på land.

Mange mennesker synes jo, det er “vildt nok”, når de har givet båden et navn, og måske har den så også lige en stribe eller to langs tiden, men ellers er hovedfarven hvid, som man ser det med andre både.

Den forsvinder så at sige midt i mængden uden at skille sig ud.

Hvorfor skal ens båd være anonym, når man nu trods alt har haft lyst til at have en båd? Så må den da gerne se ud af noget!

Båden kan gøres virkelig prangende med båddesign

Indvendingen er måske, at man i forvejen har brugt så mange penge på ens båd, at man ikke har råd til at gøre mere ved den, når den også skal vedligeholdes, have nyt udstyr og eventuelt udføres reparationer på.

Det er skam et godt argument, men forhåbentligt har du ikke købt en udgiftsforretning, hvor du glemmer fornøjelserne ved den og kun tænker på, hvad der skal gøres ved den, når du ikke bruger den – og når du er i den.

Der er tid nok at gå med at male den, når den ligger på land, og ellers skal der også holdes godt øje med den.

Gør dog noget særligt ved din båd, så alle i havnen og på havet ser efter din båd.

Du kan få hjælp til det udvendige og indvendige hos https://r-design.dk/dansk/.

Flere Nyheder