Loading...
automekaniker

Find din lokale automekaniker i Odense

Ejer du eller din husstand en eller flere biler? Så er det en rigtig god idé at alliere dig med den lokale automekaniker. Det er nemlig en ubetinget fordel som bil ejer at have en solid kontakt til et fast autoværksted, hvor de dygtige mekanikere og lærlinge kender din bil og dens historik.

Et autoværksted er nemlig ikke blot en slags skadestue for biler, som har været ude for et uheld. Det er også på dit autoværksted, at din bil kan få en rustbeskyttelse, eller hvor du kan få hjælp til skift af sommer og vinter dæk.

Hvorfor vælge Odense Auto-El ApS som min automekaniker i Odense?

Når du vælger at bruge Odense Auto-El ApS som fast autoværksted, er du sikker på kun at skulle handle eet sted. Odense Auto-El ApS er nemlig leverings dygtig i alle former for service, som din bil kunne tænkes at få brug for. Hos Odense Auto-El ApS løses alle former for opgaver som relaterer sig til mekanisk arbejde, hydraulik, smede arbejde og auto el.

Dette betyder, at du, uanset om du skal have rettet en Bilka bule ud, have skiftet ruden efter et stenslag, eller måske have udført en undervogns behandling eller en antirust behandling kan benytte dig af Odense Auto-El ApS. Og samtidig kan Odense Auto-El ApS hjælpe dig med installering tyveri sikring og alarm, GPS, bil stereo, klima anlæg og air condition eller andet smart elektronisk ekstra udstyr.

Odense Auto-El ApS ligger centralt placeret ved Odins Bro i Odense. Her er gode tilkørsels forhold, uanset hvor du kommer fra. Så bor du i eller omkring Odense, kan du altså med fordel svinge forbi Odense Auto-El ApS til en uforpligtende snak om dine og din bils behov for service og vedligeholdelse.

Du kan få yderligere information om Odense Auto-El ApS på hjemmesiden oae.dk – klik ind og læs mere.