Find den skrothandler der udbetaler den højeste skrotpræmie

31 maj 2021 silje_hansen

En gammel bil der ikke kan blive synet, som er skadet eller totalskadet er stadig penge værd. Hvis du derfor har udfordringer med at sælge din bil, eller har en bil, som du ikke vil kaste flere penge efter, kan du stadig få udbetalt penge for din gamle bil. 

Du har i dag mulighed for at få udbetalt en skrotpræmie. For at få udbetalt skrotpræmien, skal du aflevere bilen til en skrothandler. Det er dog ikke alle skrothandlere du kan få en skrotpræmie hos, hvorfor du bør finde en der er miljøgodkendt. Det er nemlig din pligt som bilejer at sikre dig at bilen bliver destrueret på en ansvarlig og forsvarlig måde for miljøet. 

Hvad kræver det at få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil?

Der er ganske få krav som din bil skal leve op til før du kan få udbetalt en skrotpræmie for din bil. Først og fremmest må din bil ikke være ældre end 1. januar 2006. Der må maksimalt være 9 pladser inkl. førersædet. Bilen må ikke veje over 3500 kg, og skal have været tilmeldt en lovpligtig forsikring, inden den er blevet afmeldt.

Du kan både få udbetalt en skrotpræmie for benzin og dieselbiler. Der er dog en højere udbetaling på dieselbiler. 

Hvilken skrothandler udbetaler den højeste skrotpræmie?

Hvis du er interesseret i at skrotte din gamle bil, er det vigtigt at finde en godkendt skrothandler. Der er i dag mange skrothandlere at vælge mellem i Danmark. Her er kunsten at finde den der er tættest på dig, men også den som udbetaler dig den bedste skrotpris. 

Vi kan varmt anbefale dig at tage kontakt til jernkaellingen.dk, hvis du søger efter en skrothandler i København. Her er du garanteret den bedste skrotpris for din bil. Du kan også få afhentet din gamle bil, hvis du ønsker det.

Flere Nyheder