Find den mest flesikble biludlejning i Aarhus

10 september 2021 Miranda Denise Rendboe

Mange forbinder biludlejning med besvær, tidsbegrænsninger, dyre regninger og et depositum, der aldrig fås tilbage. Men kan det virkelig passe, at billeje i århus skal være så besværligt?

Udlejningsbiler i Danmarks næststørste by har det med at blive revet væk og være svimlende dyre, da der er stor konkurrence på markedet. Det er ikke kun århusianere, som nyder at tage på weekend-get-away fra storbyen, turisterne nyder nemlig også at leje bil i Aarhus.
Og hvorfor nu det? Hvad er der galt med den offentlige transport?

Vejret i Danmark er ikke altid lige til, og er det er altså ikke sjovt at vente i regnvejret på en bus, det kan bestemt ødelægge humøret. Udover det, er der også ting at se udenfor centrum af Aarhus, hvor man skal gå et godt stykke, hvis man ikke har bil med og med de skiftende vejrforhold i Danmark, er det ikke altid lige til. Derfor er det noget mere fleksibelt at køre rundt eller i det mindste parkere bilen i nærheden, så man hurtigt kan komme i ly for regnen.

Hvilket firma får jeg så bedst fleksibilitet hos?

Vi har taget et kig på biludlejningsvilkårene på et af de største biludlejningsfirmaer i Aarhus og på landsplan, så du kan få en bedre service og mindre besvær, næste gang du lejer bil.

Firmaet udlejer biler både til unge som gamle og skulle have stor fleksibilitet i selve udlejningen, og det har vi kigget nærmere på.

Firmaet One2move har afdelinger over hele landet –  ni i Aarhus og det specielle ved netop dette firma er, at man kan få lov at leje uden tidsbegrænsning.
Det betyder, at hvis familien er taget på sensommertur rundt omkring Aarhus, som egentlig bare skulle vare en eftermiddag, men besluttede at besøge moster på Fyn, som bliver til en overnatning, så skal der ikke gøres bekymringer om at miste depositum mm.

Det kan også være, at vejrforholdene gør det usikkert at komme hjem, at I fik set mindre pga. vejret, at der kom en øl for meget indenbords til kørsel eller hvad end det skulle være af livets ulejligheder I måtte støde på, så er det ikke et problem ved One2move.
Firmaet udlejer også til unge, derudover er der også mulighed for at køre en tur over grænsen med bilen, og så kan der vælges alt fra personbiler til flyttebiler, minibusser eller hvad det lige skulle være, så der er plads til alle.

Her finder du mere information om billig og fleksibel billeje i Aarhus.

Flere Nyheder