Loading...
crosshjelme

Find de bedste crosshjelme online

Er du interesseret i at påbegynde en amatør karriere inden for motocross? Så skal du, foruden en god maskine, selvfølgelig ud og investere i en masse udstyr. Det er nemlig vigtigt at du er beskyttet under udøvelsen af din nye sportsgren. Og det er i særdeleshed vigtigt at du er i besiddelse af en solid og godkendt crosshjelm.

Hvad er en god crosshjelm?

Motocross er en forholdsvis vild og voldsom sportsgren, hvor det til tiden kan gå rigtig stærkt. Derfor er det vigtigt at din crosshjelm beskytter dit hoved og din nakke på optimal vis.

Crosshjelme skal derfor igennem hårde tests førend de kan blive godkendt til salg i butikker og i webshops – og de skal leve op til en række strenge krav og sikkerheds standarder både hvad gælder udformning og materialer. Og så skal du selvfølgelig vælge en crosshjelm som sidder tæt og fast om din hoved.

Hvorfor skal jeg købe crosshjelme hos Jegstrup Cross Center?

Uanset om du foretrækker en hjelm med eller uden visir kan du altid være sikker på at du får en godkendt og gennemtestet model når du køber din crosshjelm hos Jegstrup Cross Center.

 

Jegstrup Cross Center er en af de ældste og vigtigste spillere på markedet når det handler om salg af udstyr til motorsport. Jegstrup Cross Center blev grundlagt tilbage i 2003 og er siden vokset i såvel fysisk størrelse som i sortiment.

Hos Jegstrup Cross Center finder du udelukkende kvalitets produkter fra producenter som 100% kan stå inden for de høje standarder. Alt udstyr, du kan købe hos Jegstrup Cross Center, lever således op til de strenge sikkerheds krav på området – og du kan således trygt iføre dig en crosshjelm købt hos Jegstrup Cross Center når du bevæger dig ud på din maskine!

Du kan se det store udvalg af crosshjelme på jegstrupcross.dk