Loading...
vejhjælp

Få hjælp til at køre videre med vejhjælp

Er uheldet ude, og har du fået motorstop eller kørt galt, er det muligt at få hjælp til at komme videre. Med vejhjælp kan du i de fleste tilfælde få hjælp og hvis ikke, kan din bil blive bugseret til det nærmeste værksted. Du kan læse mere om vejhjælp her https://redningdanmark.dk/kontakt/redningsstationer/redningsstation-ringsted/.

Selvom du ikke er forsikret er det muligt at få akut vejhjælp hvis uheldet er ude. Ellers er det ofte en tillægsforsikring til din almindelige bilforsikring, du kan tegne for få ekstra kr. hver måned.

Få autohjælp i udlandet

En ting er at skulle have hjælp når man er hjemme i Danmark og det eneste man måske risikere er at komme et par timer for sent på arbejde, noget helt andet er det, hvis man er taget på bilferie og så vælger bilen at strejke. Det kan let ødelægge hele eller dele af ferien.

Heldigvis er det muligt at tegne et forsikring, der også dækker, hvis uheldet er ude og du vil ligesom hvis du havde været i Danmark være dækket af din forsikring. Det betyder at du hurtigt får hjælp og kan forsætte ferien som planlagt.

Valg af forsikring

Hvis du vil have en autohjælp forsikring er der flere muligheder. Du kan købe en seperat forsikring der dækker autohjælp, både i Danmark og i udlandet. Du kan også købe det som en tillægsforsikring til din almindelige forsikring. Hvilken forsikring du skal vælge kommer ofte an på dit behov. 

Start derfor med at få klarlagt dit behov før du vælger. Det er ofte en god ide at kontakte flere selskaber og bede dem komme med et tilbud udfra de behov du har. Dermed sikre du dig imod at du få valgt den forkerte, som ikke dækker eller viser sig at være dyrere end nødvendigt. Kontakt gerne 3 eller flere selskaber.