Loading...
autoværksted

Få den bedste hjælp til bilen hos dit autoværksted i Solrød Strand

Når du som bilejer står for at skulle vælge det autoværksted, som i fremtiden skal servicere og reparere den firhjulede, bør du se dig godt for. Det er en god idé at vælge et værksted, som ligger tæt på dit hjem – og som er til at stole på.

Hvorfor skal jeg vælge Sloth’s Auto som mit autoværksted i Solrød Strand?

Sloth’s Auto er et særdeles velrenommeret autoværksted, som gennem mange år har betjent mange glade og tilfredse kunder – og deres biler. Når du vælger at overdrage service, pleje og vedligeholdelse samt reparationer og udskiftning af reservedele på din bil til Sloth’s Auto, får du ike alene en superb service til konkurrence dygtige priser. Du får også en særdeles kundevendt betjening, som tager udgangspunkt i dine ønsker og i din bils behov.

Indgår du en service aftale med Sloth’s Auto, hvorved du bliver fast tilbagevendende kunde, vil du opleve, at mekanikerne på værkstedet lærer dig og din bil at kende. Dette er en kæmpe fordel når det gælder såvel den løbende servicering som de småreparationer, som skal udføres undervejs.

Som fast service kunde hos Sloth’s Auto kan du samtidig gøre brug af en lang række smarte og nyttige faciliteter på værkstedet. Benyt eksempelvis værkstedets eget dæk hotel, på hvilket du kan opbevare sine sommer og vinter dæk, når disse ikke er i brug. Så slipper du for at have dem stående og fylde op i garagen eller oppe på loftet – og du slipper for besværet med selv at skulle montere dem.

Du får også rabat på en række service ydelser, og selvfølgelig fordelen af et autoværksted, hvor de tilknyttede medarbejdere kender dig og din bil.

Kig forbi Sloth’s Autos værksted i Solrød Strand og få en uforpligtende snak om din bils behov og dine forventninger til service. Find mere information om Sloth’s Auto på slothsauto.dk