Er det nu du skal have kørekort?

07 december 2021 Lykke Holzmann Søby

editorial

Når man skal tage et kørekort er der mange ting at overveje. De fleste tager et kørekort som 17 eller 18-årige og så kan mor og far måske betale, mens andre selv må punge ud. Det kan også være at man venter til man selv er blevet voksen, har fået job og måske stiftet familie og så er der ikke andet for end selv at finde pengene. Lige meget hvor du er i livet, er et kørekort en stor udgift for de fleste.

Lovpakken

Når man skal have et kørekort starter man som regel med at købe en lovpakke, der som hovedregel indeholder alle de ting der som minimum skal til for at få kørekort, herunder:
Teorikursus – alt hvad du behøver for at bestå teoriprøven
Ekstra teoriprøvetræning så meget du har lyst til/behov for
4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
16 lektioner på vej 
4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)
Lån af bil til (en) køreprøve
Al administration af papirer

image

Ekstra Udgifter

Derudover er der ekstra udgifter til lægeattest, billeder, ekstra køretimer, og diverse prøver. Med alle disse udgifter skal du være sikker på at vælge en god køreskole og kørelærer, så du får den bedste behandling og al den hjælp som du har brug for.

God kemi

Det er vigtigt at undersøge alle dine muligheder inden du vælger kørelærer. Du skal bruge mange timer sammen med din kørelærer og derfor er det vigtigt at I har en god kemi. For at finde en kørelærer der passer til dig, er det en god idé at undersøge mulighederne på internettet og/eller spørge dine venner hvem de har brugt og om de har været glade for ham eller hende.

Kørelæreren er ekspert

Husk også at når du tager kørekort, og har fundet den kørelærer som du har god kemi med, så er det ham eller hende du skal lytte til og ikke alle mulige andre. Det leder kun til forvirring.

Her er et bud på en fantastisk kørelærer i Slagelse

Flere Nyheder