Loading...
skrothandler københavn

En skrothandler i København kan tjene mange penge!

Man tænker ikke på det at være skrothandler i København som noget særligt glamourøst arbejde, og det er da klart heller ikke et arbejde, man skal bevæge sig i retning af, hvis man mest er til skjorte og slips, når man møder på arbejde.

Dette er ikke noget pænt arbejde, og nogle mennesker vil endda sige, at skrothandleren handler med andres affald, det er bare ikke den biologiske slags, men som bekendt siger man jo, at den enes skrot er den andens guld.

Og hvorfor ikke spinde penge på det guld?

Der er nemlig mange penge at hente i skrot, hvis man har forstand på at opkøbe den rette slags, have de gode forbindelser og kunne sælge til den rette pris efter hvordan, udbud og efterspørgsel er for tiden.

Derfor er det heller ikke bare et arbejde, man træder ind fra gaden og giver sig i kast med – specielt ikke, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at overleve som firma og skubbe sig ind på markedet.

Den slags skrot kan være alt fra jern, andre metaller, kobber, bil-lig med videre, som sælgeren ikke kan bruge mere, men som kan komme til gavn hos andre, der leder efter reservedele, eller hvis man bare gerne vil smede skrottet om til noget andet brugbart.

Dette er jo også til gavn for miljøet, at man genbruger fremfor at skabe mere materiale, der potentielt kan ende som skrot kort tid efter – og selv gammelt skrot kan man godt bruge igen, så det næsten er så godt som nyt.

Dog skal man huske at købe den slags lovligt, for der er blandt andet mange penge i kobber, hvorfor der også eksisterer en del kobbertyve i Danmark, der sætter livet på spil ved at hugge det fra køreledninger ved toge for at sælge det til skrothandlere.

Den slags skal man holde sig fra.