Det kræver ikke så lidt at oprette ens egen køreskole

29 september 2019 admin

Måske har du i din ungdom gik og tænkt, at det der med at tage kørekort i Horsens da som sådan ikke var svært.

Eller, jo, det var svært til at starte med, men som du langsomt fik greb om det, så var det jo faktisk ikke så akavet at lære det.

Det var jo som at cykle, lære at svømme og meget andet: Når man først har lært det, så er det faktisk svært at glemme det, og man lærer efterhånden at gøre tingene så meget på autopilot, at man får svært ved at forklare, hvad man gør, da det ligger på rutinen.

Den eneste måde at miste kørekortet på, er jo, hvis man kører ulovligt og mister det i trafikken.

Når du ser tilbage på det, så synes du egentlig, at det var kørelærer, som tjente de mange fede tusinde kroner, som du formentlig havde sparet sammen som lommepenge, arbejde efter skole, studiejob med videre.

Selv hvis du fik kørekortet i en sen alder eller tog det til noget andet end en bil, så er det stadig mange penge at skulle lægge for i praksis noget stykke plastik rent fysisk, men selvfølgelig også en masse lærdom.

Efterhånden begynder du at dufte en mulig god og effektiv indtægtskilde, for du kan da godt holde ud at skulle undervise en masse nybegyndere i at køre bil og leve med, at de kører som en brækket arm – du har trods alt en bremse i din side, med tanke på alle de penge, du kan hive ud af dem.

Men netop sådan en bil med bremse i passagerens side er jo blot noget af det udstyr, man skal investere i, når man skal oprette en køreskole.

Så skal man have biler til glatbane, teoribøger, undervisningslokale, opfølgende undervisnings, køretimer og meget mere – samt en uddannelse.

Faktisk er det ikke så let at blive kørelærer. Det kræver en del.

Flere Nyheder