Loading...
bådudstyr

Derfor skal du altid have noget godt bådudstyr

Hvis du er bådejer eller overvejer at blive det, så er det vigtigt at du prioritere noget godt bådudstyr. Bådudstyr er et vidt begreb og mange ting kan indgå under bådudstyr. Det kan blandt andet være bådpleje, batteri, dæksudstyr, udstyr til fiskeri, sikkerhedsudstyr og meget mere. Det er vel i bund og grund bare alt det udstyr, som man skal bruge på båden.

Det gælder også det rigtige tøj og det fx musik på båden. Hvis man er nybegynder i forhold til at eje en båd og selv skulle sørge for at båden er klar og sikker, så kan det være noget af en udfordring at holde styr på, hvad man egentlig skal anskaffe sig. 

Det er derfor altid en god idé at rådføre sig med nogle professionelle eller gode forhandlere, hvis man er i tvivl om hvilket bådudstyr man skal bruge. Der er meget mere bådudstyr end man lige tror, som man skal bruge, så en god idé er måske at lave en lang liste over hvilket bådudstyr man skal bruge og så ellers bare starte fra en ende af. 

Hellere lidt for meget bådudstyr end for lidt

Det må næsten være de gyldne ord, når man skal klargøre sin båd. Selvfølgelig skal man ikke overøse båden med ligegyldigt bådudstyr, men det er fx bedre at have et ekstra batteri med end et for lidt. Når først man befinder sig midt ude på havet, så er der pludselig rigtig langt til nærmeste supermarked. Derfor er det meget bedre at tage lidt for meget med, så man altid er sikker på at have det man skal bruge. Det er meget mere stressende at føle at man mangler noget.

Det sidste man skal være, er usikker og stresset, når man sætter til søs. Man skal være rolig og have overskud – det er ligesom at flyve et fly eller køre en bil. Det er vigtigt at man har fokus og er koncentreret. Derfor nytter det ikke at man tænker på alt det bådudstyr man har glemt eller som man undlod at tage med.