Bilpleje for dig, der ikke går på kompromis

21 juni 2021 Kristine Wiese

Forlæng din bils levetid

De fleste ved godt, at en ridse i bilens lak skal repareres hurtigst muligt for at undgå rustskader, men bilpleje er så meget mere end blot at reparere de dybe ridser, som har skrællet lakken helt væk i et område. Den slags ridser opstår typisk ved hårde “sammenstød” mellem enten to biler, eller hvis man kommer til at køre ind i fx en sten eller en vejchikane.

Der er dog mange andre og mindre lakskader, som bliver påført bilen hver dag, og som man som bilejer ikke nødvendigvis lægger mærke til i det daglige. Det er typisk ridser fra grus eller småsten, eller det kan være fra skidt, der har ligger på taget, hvor man stillede madkasse, mens man pakkede børn og tasker i bilen. I disse små, overfladiske ridser risikerer der at sætte sig skidt fast, som ikke bliver vasket af i vaskehallen og derved kan gnave sig længere ned i lakken. 

Med en polering og lakforsegling af bilen kan dette undgås. 

 

Polering, lakforsegling og anden bilpleje i Ballerup

Cleanclean.dk er et af de mange steder, hvor du kan få plejet din bil og derved forlænge dens levetid.

Alt afhængig af hvor ridset din bil er, vil bilen blive poleret i større eller mindre grad for at fjerne de overfladiske ridser og derved undgå, at skidt kan sætte sig fast i ridserne og skade lakken. Efter poleringen vil bilen blive lakforseglet, så der dannes en smudsafvisende overflade på lakken, som beskytter mod den daglige os fra trafikken, pollen o.l.

Udover pleje af bilens lak, er det også vigtigt at holde interiøret ved lige, da der kan gemme sig overraskende meget skidt og snavs i bilsæderne. Disse kan være vanskelige at gøre rene selv, medmindre man ligger inde med en tæpperenser, og også her er professionel hjælp at foretrække, hvis man ønsker bilen rengjort i dybden.

Flere Nyheder