Loading...
autoværksted

Besøg dit lokale autoværksted og få hjælp til din bil

Leder du efter et kompetent autoværksted i Aalborg eller nærmeste omegn, som kan servicere din bil og reparere alskens skader? Så kan du med fordel svinge forbi dit lokale autoværksted i Gistrup, nemlig JBA, og høre mere om hvad de dygtige automekanikere på værkstedet kan gøre for dig.

Hvilke services kan jeg forvente hos JBA?

Hos JBA serviceres og repareres biler tilhørende alle bilmærker. JBA har dog særlig ekspertise inden for behandling af biler fra producenterne Mercedes, Audi, VW, Skoda & Seat, og har igennem årene udvidet speciale området til samtidig at omfatte biler af mærkerne BMW, Ford, Renault, Volvo og Peugeot. Så er du indehaver af en eller flere biler af disse mærker, kan du trygt og roligt overlade reparation og service til JBA.

Du er altid velkommen til at kigge forbi JBA i Gistrup og få en uforpligtende snak omkring din bil og dennes behov for service. Er der opstået akut skade på din bil, kan du selvfølgelig altid indlevere den direkte til reparation. Du får altid en fast pris forud for arbejdets påbegyndelse.

Hos JBA finder du den enestående feature, at du kan hente din bil uden for værkstedets åbnings tider. JBA har nemlig installeret et smart nøgle udleverings system, som gør, at bilen på nem og sikker vis kan overdrages – også selv om værkstedet ikke er bemandet. På den måde slipper du for at skulle placere nøglen på et dæk, under en sten, eller et lignende usikkert sted. Med JBAs smarte nøgle udleverings system skal du blot indtaste en kode, du får ved indlevering af bilen. Så får du din nøgle udleveret automatisk, og kan bringe din bil hjem – nemt og sikkert.

JBA er medlem af den danske autoværkstedskæde AutoPartner, hvilket er din garanti for et stykke vel udført arbejde. Du kan læse mere om JBA på jba.dk