Loading...
autoværksted

Autoværksted i Højby – læs mere her

Som bil ejer med bopæl i det vestlige Sjælland har du brug for et kompetent autoværksted med beliggenhed tæt på din bopæl. Her kan du med fordel vælge Højby Autocenter.

Hvilke services tilbyder Højby Autocenter?

Højby Autocenter er din leverandør af bil reparationer og service ydelser i Højby på Sjælland. Er du bil ejer, kan du nyde godt af rigtig mange forskellige ydelser, som kommer dig og din bil til gode.

Når du vælger at blive kunde hos Højby Autocenter, er du garanteret en behandling, som på én gang er venlig og professionel. De dygtige automekanikere hos Højby Autocenter vil hurtigt lære din bil at kende, hvilket er en stor fordel, skulle du en dag få brug for akut hjælp til reparation af bilen eller udskiftning af en eller flere dele.

Med en mekaniker, som kender til dig og din bil, vil arbejdet kunne tage udgangspunkt i vedkommendes viden om bilens generelle anvendelse og tilstand samt tidligere behandlinger og reparationer. Og så vil behandlingen af din bil kunne udføres både hurtigt og effektivt.

Service aftale hos Højby Autocenter

Vælger du tillige at blive fast kunde med stående service aftale hos Højby Autocenter, får du samtidig en masse gode fordele med i købet. Du får blandt andet rabat på en mængde ydelser, og du får mulighed for at låne en værksteds bil, hvis service eller reparation af din bil skulle gå hen og trække i langdrag.

Du kan altid være sikker på, at Højby Autocenter udelukkende benytter de bedste reservedele og øvrige materialer, når din bil skal repareres, have foretaget en antirust behandling eller en undervogns behandling, eller blot skal have udskiftet eksempelvis en pære eller en drivrem.

Du kan booke til til servicering eller reparation af din bil ved hjælp af den online formular på http://www.hoejbyautocenter.dk/ hvor du også kan få yderligere information om autoværksteds ydelser.